Advies:

  Wij geven advies op het gebied van lichaamsbeweging en voeding.

 

Dit advies is voor mensen die:

 

 

Bent u nog niet in de gelegenheid om te beginnen met sporten of zit u vast aan een contract bij een sportschool voordat u bij ons kunt beginnen dan is de volgende optie misschien voor u!:

Koop het boek 'De Afslankpil' bij ons op de zaak of via de website: www.deafslankpil.nl

Het nieuwe afslankboek; afslanken zonder honger door uw stofwisseling te verhogen.

De mogelijkheden binnen ons afslank- en fitcentrum:

*12MAANDEN PROGRAMMA:    60,00 P/MAAND

*  6 MAANDEN PROGRAMMA:   70,00 P/MAAND

U volgt een half jaar- of een jaarprogramma; Sporten met een personal trainer en u krijgt hierbij een individueel voedingsschema. U heeft altijd begeleiding! We adviseren om 2 3 keer per week te komen sporten. Als u bij ons begint wordt u gewogen, het vetpercentage wordt bepaald door middel van huidplooimeting en de omvang in centimeters wordt opgemeten.

Zo hebben we de gegevens om mee aan de slag te gaan met de personal trainer.

In het hoofdstuk training leest u hoe we daarin te werk gaan.

 

Na de eerste training wordt met u het voedingsschema besproken en voorgeschreven wat er gegeten moet worden. Dit betreft een normale en gezonde basis van brood, fruit, groente, zuivel etc. U hoeft dus niet apart te koken!! Ook krijgt u wat recepten mee om zo wat ideen op te doen.

 

Daarna kunt u zelf in het afsprakenboek inschrijven wanneer u weer komt. Trainen is altijd op afspraak zodat we het overzicht behouden en de begeleiding constant blijft! Ook al komt u alleen, u hoeft zich nooit alleen te voelen, u traint met lotgenoten in een leuke sfeer! Geen JoJo-effect meer!!